Grazer Models

Wat biedt Grazer® Models?

Grazer® Models is een platform voor de publicatie van juridische modellen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan brieven, overeenkomsten en aktes. Gerenommeerde redacties hebben voor de gebruiker modellen opgesteld ten behoeve van het gebruik in de rechtspraktijk.

Deze modellen zijn voorzien van een toelichting en worden als daar een aanleiding voor is jaarlijks geactualiseerd. De rechtsontwikkelingen door middel van wetgeving, rechtspraak, de dogmatiek en best practices staan immers niet stil.

De modellen zijn aan de hand van een kliksysteem te bewerken, zodat u tekstonderdelen kunt toevoegen of weglaten, maar ook volledige modellen zijn opgenomen.

De modellen kunnen geëxporteerd worden als Word-bestand voor verdere bewerking in uw tekstverwerker, zodat u in staat bent om uw eigen inhoudelijke wijzigingen aan te brengen en de documenten bijvoorbeeld qua vorm in overeenstemming te brengen met de huisstijl van uw kantoor.

Hoewel de nodige zorg aan de in Grazer® Models opgenomen modellen is besteed, kan het gebruik van deze modellen in de praktijk, danwel de toepassing in een concrete casus alleen plaatsvinden onder verantwoordelijkheid van de gebruiker. De opgenomen modellen zijn hulpmiddelen voor het maken van de eigen documenten en vervangen dus niet het eigen denkwerk van de gebruiker.

  • Gerenommeerde redacties
  • Voorzien van toelichtingen
  • Overzichtelijk
  • Persoonlijk instelbaar
  • Betaalbaar
  • Tijdbesparend

Welke modellen kunt u verwachten in Grazer® Models?
Grazer® Models start met modellen op het terrein van het Erfrecht en zal gaandeweg worden uitgebreid met modellen op andere rechtsgebieden. U kunt zich abonneren

Hierna vindt u praktische informatie over Grazer® Models?.
Door op de uitklapmenu’s hierna te klikken vindt u praktische informatie over Grazer® Models, zoals: de abonnementsvormen, prijzen en de opgenomen modellen in Grazer® Models.

Registreer u

Omhoog