MODULE ERFRECHT

Wat biedt de module Erfrecht van Grazer® Models?

De module Erfrecht van Grazer® Models biedt u de mogelijkheid om met behulp van een kliksysteem modelaktes te maken op het gebied van het erfrecht. De tekstblokken die zijn opgenomen betreffen de volgende onderwerpen:

Openingsformaliteiten
Herroeping
Rechtskeuze
Verervingen
Inbreng
Verdeling
Openbaarheidsgronden verdeling
Renteclausules verdeling
Zekerheid
Wilsrechten
Combiclausules
Legaten langstlevende
Legaten algemeen/vruchtgebruik/geldbedragen
Testamentaire last
Legaten ‘ik-opa’
Tweetrapsmakingen
Legitieme
Uitsluitingsclausule
Insluitingsclausule
Ouderlijk vruchtgenot
Executele
Voogdij
Bewind
Einde relatie
Vervangende regelingen

U klikt als het waren de modelakte in elkaar op basis van de keuzes die u maakt. De tekstblokken zijn daar waar nodig voorzien van toelichtingen.

De redactie van de module Erfrecht van Grazer® Models?

De redactie van de module Erfrecht van Grazer® Models is in handen van:

ScholsBurgerhartScholsis een organisatie waar notariële- en fiscale juristen werkzaam zijn, die opereren op het gebied van de estate planning en notarieel juridisch advies in de meest ruime zin des woords. ScholsBurgerhartSchols richt zich primair op de 'business to business' advisering. Klik voor meer informatie over de (onderwijs) activiteiten van ScholsBurgerhartSchols op het rode logo.

U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige modellen die u bovendien kunt exporteren als Word-bestand voor verdere verwerking door het aanbrengen van inhoudelijke wijzigingen, het personaliseren ten behoeve van de cliënt of het qua vorm in overeenstemming brengen met de huisstijl van uw organisatie.

Actualisering van de module Erfrecht van Grazer® Models?

In beginsel worden wordt de module Erfrecht een keer per jaar geactualiseerd tenzij er een dringende reden is om dit eerder te doen.

Hoewel de nodige zorg aan de opgenomen teksten is besteed, komt het gebruik van de modellen en het vertalen naar de praktijk/concrete casus altijd voor rekening van de gebruiker. De modellen zijn slechts een hulpmiddel bij het maken van de eigen modellen, waarbij het bijhouden en toepassen van vakkennis, noodzakelijke voorwaarden zijn voor de beroepsuitoefening.

De voordelen van de module Erfrecht van Grazer® Models op een rij.

  • Betaalbaar (een jaarabonnement kost € 495,00 exclusief 21% btw).*
  • Exporteerbaar in Word
  • Gerenommeerde redactie (inhoudelijke suggesties worden op prijs gesteld)
  • Overzichtelijk
  • Persoonlijk instelbaar door het kliksysteem
  • Tijdbesparend
  • Voorzien van toelichtingen

* De prijs voor het jaarabonnement geeft de abonnee het recht om drie gebruikers gelijktijdig met de module Erfrecht van Grazer® Models te laten werken. Verwacht u meer dan drie gelijktijdige gebruikers, neem dan contact met ons op voor een maatwerkofferte.

Abonneren op de module Erfrecht van Grazer® Models.

Wilt u zich abonneren op deze module dan dient u zich eerst te registreren en de vervolgstappen te doorlopen. U ontvangt na aanmelding een factuur, waarna u na betaling toegang krijgt tot het systeem.

Registreer u

Omhoog